Mekaniska kodlås från DIAL för skåp


SE AVSLUTADE PROJEKTSKÅPERBJUDANDE
tekkst

Kodlås från SOLA kvalitet till ett lågt pris


SE AVSLUTADE PROJEKTSKÅPERBJUDANDE

VI FORMGER, TILLVERKAR OCH MONTERAR

Vi ger råd, monterar eller levererar på plats.

Lås för gym, hälsoklubb, hotell och kontor. ATEPPA är en auktoriserad återförsäljare av Digilock och erbjuder bästa pris för lås, montage och professionell teknisk kundservice.

Produktkatalog

Behöver du en gratis produktkatalog som skickas med posten? Inget problem, vi ordnar paketen och speditionsföretag levererar katalogen direkt till din dörr.

Prislista med lås

ATEPAA levererar kvalitet till ett rimligt pris. Det är sant. Men visst gör vi allt för att du får all möjlig information.

Erbjudande av lås med ATEPAA skåp

Låt dig bli överraskad av den sensationella promoveringen av lås installerade i våra skåp. Fabriksförberedelse av skåp och professionell montering för PLN 0.

Tekniken och det moderna.

Ny generation AXIS-lås uppfyller alla högsta krav. Digilocks patentbelagda lösningar garanterar estetik, kvalitet och bästa säkerhet. Lås finns tillgängliga med RFID-läsare eller som kodlås.

Nyhet, ett elektroniskt SOLA kodlås från Digilock

SOLA lås är en perfekt sammanställning av design, kvalitet och överraskande lågt pris. SOLA är just nu den låstyp som väljs oftast för klädskåp på arbetsplatser, hälsoklubbar eller moderna kontor.

Varför slott från ATEPAA?

ATEPAA är tekniskt avancerade låssystem för kontorsskåp och möbler. Kvalitet, design och innovativa produkter har gjort företaget till en obestridd global ledare och produkterna erbjuds över hela världen.

Kolla vad som händer hos oss

MED HELHJÄRTAT ENGAGEMANG

Vi tillverkar och formger.
Vi arbetar för kunder globalt.